W8 Loss

Home | W8 Loss

W8 Loss made Easy- ett helhetsupplägg för dig som vill ha tydliga resultat.

Låt Vår filosofi blir DIN framgång!

Grunden till vår metod kommer från läkare, hälsopedagoger, dietister och personliga tränare. Sund kost, träning och kontinuitet är nyckeln till framgång. Bränn mer än du tar in och du kommer att gå ner i vikt.

Enkel matematik och vi har paketerat det på ett sätt som gör att du inte kan misslyckas om du följer det som vi säger.

Vi har som mål att leverera resultat till alla som använder sig av våra tjänster, vilket innebär att du som kund endast betalar för det du utnyttjar. Vi har inga medlemskap, inga dolda avgifter etc. utan du betalar bara för utförda träningar.

Ett upplägg kan se ut på några olika sätt men det som gör oss bra och gör att vi kan leverera fantastiska resultat är för att vi skapar en struktur i din vardag, du har t.ex. schemalagda träningar då du förväntas vara på plats, du har ett kostschema med högkvalitets alternativ på dina matvaror samt en digital kostdagbok där vi tillsammans kan gå igenom ditt kaloriintag.

Hälsosam kosthållning- hälsosam livsstil
Självfallet handlar inte endast våra program om att gå ner i vikt som många tror, utan att få en mer hälsosam vardag och livsstil. Kursen lämpar sig lika bra för den som vill komma igång och nå nya höjder med sin träning såsom för den som vill gå ner i vikt.
Så här går det till:
Du kan göra små steg eller grundläggande vanor som till slut leder till stora förändringar.
Bara du bestämmer dig för att gå en väg och inte flera olika på en gång.
En nyckel i vårt upplägg tillsammans är att det nya beteende internaliseras genom att repetera det nya beteendet ofta i den inledande fasen;
1. Löpande coachning under varje pass och via samtal som håller din motivation uppe för att du ska nå dina mål.
2. Träna alla olika delar av kroppen i olika tempon med eller utan belastning med aktivt pulssystem för att se din egna prestation.

3. Kostdagbok online med ny receptbank baserat på dina målsättningar för att öka din egen medvetenhet om vad du får i dig under en hel dag kontra vad du gör av med.

4. Läran om sin egen fysiska förmåga och kapacitet. All träning sker med iQniter Cardio Training – pulslösning kan man planera, övervaka och rapportera puls och träningsdata enkelt och mer kraftfullt än med något annat pulssystem.

Upplägg
Du har tillgång till minst tre träningstillfällen i veckan i grupp, du äter efter ett kostschema som är utformat specifikt utefter dina behov.
Vi räknar med en viktnedgång på ca 1 kg per vecka och för somliga tar det längre tid och andra kan tappa mer än så, självklart beroende på utgångsläget.
Viktigt att tänka på är att vi ska nå din målvikt och behålla den på ett hälsosamt sätt.
MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG 07.00-08.00
MÅNDAG 16.30 ONSDAG & FREDAG 17.00-18.00
Du som deltar i kursen på 5 eller 8 veckor har även tillgång till att köra alla pass som ligger i ordinarie klasschema.


Kontakta oss för ett gratis hälsotest

så berättar vi vad vi kan göra för dig

Alternativt ring oss på:  08-767 50 08