1600x600_w8_2

W8 Loss

 

Grunden till vår metod kommer från läkare, hälsopedagoger, dietister och personliga tränare. Sund kost, träning och kontinuitet är nyckeln till framgång. Bränn mer än du tar in och du kommer att gå ner i vikt. Enkel matematik och vi har paketerat det på ett sätt som gör att du inte kan misslyckas om du följer det som vi säger.
Hälsopedagog från GIH:

Gymnastik- och idrottshögskolan har funnits i över 200 år och bedriver forskning inom idrott och hälsa. GIH har väldigt kompetenta lärare som lutar sig mot den senaste forskningen.
Hälsopedagoger från GIH har en kandidatexamen i hur man främjar hälsa, bland annat på individnivå. Utbildningen vilar på vetenskap och den senaste forskningen om fysisk aktivitet och hälsa. Som hälsopedagog försöker de att se helheten och alla fördelar med en god fysisk, psykisk och social hälsa. Det är viktigt att kunna se det långsiktiga med en livsstilsförändring.

Vi har som mål att leverera resultat till alla som använder sig av våra tjänster, vilket innebär att du som kund endast betalar för det du utnyttjar. Vi har inga medlemskap, inga dolda avgifter etc. utan du betalar bara för utförda träningar.

Ett fettminskningsupplägg kan se ut på några olika sätt men det som gör oss bra och gör att vi kan leverera fantastiska resultat är för att vi skapar en struktur i din vardag, du har t.ex. schemalagda träningar då du förväntas vara på plats, du har ett kostschema med högkvalitets alternativ på dina matvaror samt en digital kostdagbok där vi tillsammans kan gå igenom ditt kaloriintag.
 

 

För frågor kontakta gärna oss på 08-767 5008 www.w8loss.se