CORONAVIRUS

Home | Home | CORONAVIRUS

OBSERVERA ATT ALL GRUPPTRÄNING ÄR FÖR NÄRVARANDE INSTÄLLD

INFORMATION ANGÅENDE CORONAVIRUSET
Det viktigt för oss att ta ansvar för att förhindra smittan av COVID-19.
Därför har vi tillfälligt ställt in all gruppträning tills vidare.   Vi följer noga utvecklingen och förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens information och rekommendationer.  Fördelen med att vara en liten anläggning är att vi kan dra igång så snabbt som möjligt då vi vet mer om hur vi ska agera.
Vi vill inte att ni som rest utomlands och inte heller HELA Italien eller andra riskområden eller nära riskområdena tränar på minst 14 dagar efter hemkomst, inga undantag.
VAD KAN DU SOM MEDLEM GÖRA? Om du av någon anledning sitter i karantän – antingen frivillig eller beordrad – ber vi dig att vara hemma och inte besöka gymmet under karantänperioden. Om du känner dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt!  Men kom ihåg att god hygien är ännu viktigare än tidigare, Tvätta händerna före och efter din träning. Om du känner dig sjuk – vänligen stanna hemma tills du känner dig bättre! (Det är alltid en bra riktlinje när du känner dig sjuk – oavsett coronavirus eller inte). Tvätta händerna före och efter din träning. Ta med egen handduk och egen handsprit när du tränar  och drick ur vattenflaska.
Tack för att du visar hänsyn. För vidare frågor maila gärna oss genom att klicka på länken nedan .

Website Pages

Blog Archives by Categories

 • No categories

Blog Archives by Tags

  Blog Archives by Month

   Portfolio Archives by Categories

   • No categories

   Portfolio Archives by Tags

   • No categories