top of page
På språng

BLI
SNABBARE

SNABBHET

Snabbhet är en avgörande faktor inom många idrotter. Att vara snabb ger dig fördel gentemot dina motståndare och ökar dina chanser att lyckas. Genom att bli snabbare får du möjlighet att accelerera och reagera snabbare än dina motståndare i alla situationer. 

Snabbhet påverkar direkt dina prestationer och resultat inom idrott. Oavsett om det handlar om att springa snabbare, reagera snabbare eller utföra rörelser snabbare bidrar hög hastighet till att förbättra dina resultat.

Klättringrep

BLI
STARKARE

pull ups

STYRKA

Styrka spelar en stor roll i att överföra kraft och generera explosiva rörelser. Inom idrott krävs snabba och kraftfulla rörelser, som att springa, hoppa eller slå. Genom att utveckla muskelstyrka kan du förbättra din förmåga att generera kraft – snabbt och explosivt – vilket leder till ökad hastighet, acceleration och spänst. 

Styrka är en avgörande faktor för att utföra många idrottsrörelser och uppnå önskade resultat. Oavsett om det handlar om att kasta en boll, hoppa högt, lyfta tyngder eller tackla en motståndare, krävs det styrka för att genomföra dessa handlingar på ett effektivt sätt. Styrketräning hjälper till att förbättra kraftproduktionen och prestationen inom specifika idrottsrörelser. Vi hjälper dig att ta din styrka till nästa nivå.

Young Gymnast

MINSKA
SKADERISK

RÖRLIGHET

Att lära sig rätt teknik och genomföra övningar korrekt är avgörande för att minska skaderisken. Arbeta tillsammans med en av våra tränare som kan ge dig korrekt vägledning och feedback. Med hjälp av gradvis progression kommer vi att öka intensiteten, volymen och träningens svårighetsgrad. Att plötsligt öka belastningen på kroppen kan öka risken för överansträngning och i sin tur öka risken för skador 

 

Att minska skaderisken inom idrott är en viktig aspekt för att kunna utöva din sport kontinuerligt och uppnå optimala resultat. Vi hjälper dig genom att ge dig rätt verktyg och i kombination med vårt skräddasydda träningsprogram får du det som krävs för att du ska kunna bygga upp din kropp och minimera skaderisken.

Fitness Utrustning ett trägolv

"Gör som jag säger -
så blir det som du vill"

Marcus Miramadi

Marcus brinner för hälsa och välmående och

har ditt mål som sitt enda fokus. Med över

20 år i branschen kan han ta dig och din

träning till nästa nivå .

 

Gyminstruktör
bottom of page